Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на салон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на салон

Здравейте колеги. Някой присаждал ли си е салон /имам предвид предни и задна седалки/ от друг модел Алфа или от нещо друго? Не че на 155-цата е кофти напротив,но все по-трудно се намира запазен салон за нашите бегачки,а моя вече е леш.
    Alfa Romeo 155 1.7 TS

мен също ме интересува това но като се замисля дори да станат от друг модел биха станали евентуално предните за задните съм песимист
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

От дедра мисля че стават но самите седалки са по-високи а и няма да се връзват с корите на вратите
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

А колко по-скъпо ще е да се претапицират оригиналните?Тапицерите правят чудеса , а и материали има каквито си поиска човек!
        ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Слагам седалки от 164......мъка,мъкааааа.Що рязане пада по тия конзоли,не е истина.А върху плата на оригиналните кори ще се зашие кожа.Голяма заигравка е,ама поне пък 155 с кожени салони се броят на пръсти.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
            А колко по-скъпо ще е да се претапицират оригиналните?Тапицерите правят чудеса , а и материали има каквито си поиска човек!
            един приятел претапицира на Ауди Б4 всички седалки и корите на вратите за 400лв с изкуствена кожа
            Alfa 155 1.9TD '97 EX
            Alfa 166 2.4 JTD EX
            Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Нека да изчакаме още някой да се изкаже и тогава да си прашим изводи.
              Alfa Romeo 155 1.7 TS

Comment

Аз пък мисля че просто не си поразгледал из обявите. 155 на части колкото щеш
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                  Аз пък мисля че просто не си поразгледал из обявите. 155 на части колкото щеш
                  прав си-има доста 155 на части, но съм срещал само 1/една/с кожен салон и той се продаде незабавно. имам сериозен интерес по въпроса и следя обявите редовно, но кожа за 155 е страшна рядкост! ако някои е претапицирал моля за координати на тапицера!
                  155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05

Comment

Първоначално публикувано от nikkysix Покажи съобщение
                    прав си-има доста 155 на части, но съм срещал само 1/една/с кожен салон и той се продаде незабавно. имам сериозен интерес по въпроса и следя обявите редовно, но кожа за 155 е страшна рядкост! ако някои е претапицирал моля за координати на тапицера!
                    Е да за кожа е така. Въпреки че аз не я разбирам тази любов към кожата (и температурно и от към чистене си е кошмар). Светлосивия плюш за мен си е идеален за 155 цата
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                      Е да за кожа е така. Въпреки че аз не я разбирам тази любов към кожата (и температурно и от към чистене си е кошмар). Светлосивия плюш за мен си е идеален за 155 цата
                      Кожата е много по удобно от гледна точка ако се качваш в колата с работни дрехи разливаш кафе както прави жена ми и то много често. И е много по дълготрайна. А че запарва просто няма спор. И двете ми коли са с кожа и съм много доволен.

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=21270&page=4 Тук се вижда добре салона на 155 който е на повече от 500 000 км

пп.Благодарности за колегата THECLEANER че ме научи вчера как се пускат линкове
                      Last edited by nicola 59; d.m.y г., 14:09.
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                      X